Uvjeti korištenja


Blog: http://biljke-kao-lijek.blogspot.com/ ne jamči za točnost, pouzdanost, istinitost, ispravnost ili dostupnost bilo kojeg podatka pohranjenog na ovim stranicama.

Informacije sadržane na blogu http://biljke-kao-lijek.blogspot.com/ nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet i ne smiju se smatrati osnovom za donošenje odluka o liječenju.

Korištenjem ovog bloga podrazumijeva se da ste suglasni da http://biljke-kao-lijek.blogspot.com/neće biti smatran odgovornim za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu. Pregledavanjem i korištenjem sadržaja podrazumijeva se da ste prihvatili daljnje uvjete korištenja bloga.

Svako korištenje bloga http://biljke-kao-lijek.blogspot.com/ podliježe potonjim uvjetima:

Sadržaje objavljene na http://biljke-kao-lijek.blogspot.com/ dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za osobne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju distribuirati trećim osobama bez izričite suglasnosti vlasnika bloga. Kopiranje je dopušteno samo uz zadržavanje svih napomena i upozorenja o autorskim pravima i vlasništvu bilo koje vrste, te ograničenja od odgovornosti i uputa koja su navedena na blogu, što se posebno odnosi na partnerske sadržaje.

Svi sadržaji koji su objavljeni na blogu http://biljke-kao-lijek.blogspot.com/ , uključujući vijesti, autorske članke, slike, grafove i sve informacije koje odašilju autori, kao i sav drugi materijal koji se nalazi na blogu, služe isključivo u informativne svrhe.

http://biljke-kao-lijek.blogspot.com/ poduzet će odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj internetskoj stranici bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti.

Svi korisnici portala suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja na ovoj internetskoj stranici te da http://biljke-kao-lijek.blogspot.com/neće biti smatran odgovornim za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja http://biljke-kao-lijek.blogspot.com/kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove internetske stranice.

http://biljke-kao-lijek.blogspot.com/ zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

http://biljke-kao-lijek.blogspot.com/ sadrži informacije trećih strana i linkove na druge internetske stranice nad kojima nema nikakvu kontrolu. Takve su informacije označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba. http://biljke-kao-lijek.blogspot.com/ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti i ne preuzima nikakvu odgovornost za iste.

On line diskusije, ankete i forumi djelo su korisnika bloga, a točnost navoda koje iznose korisnici ne provjerava stručni tim bloga http://biljke-kao-lijek.blogspot.com/. Mišljenja izražena u forumima i anketama predstavljaju stajalište korisnika bloga i ne moraju se podudarati sa stajalištem uredništva http://biljke-kao-lijek.blogspot.com/.

Blog http://biljke-kao-lijek.blogspot.com/sadrži informacije o brojnim temama, proizvodima i uslugama vezanim uz brigu za zdravlje i zdrav život. Svrha tih informacija nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o upotrebi pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda.

Ova internetska stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i načinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja.

Internet blog http://biljke-kao-lijek.blogspot.com/sadrži baze podataka sa liječničkim ordinacijama, bolnicama, zdravstvenim ustanovama, fitness i wellness centarima te drugim specijaliziranim subjektima koji se bave brigom o zdravlju, ljepoti i zdravom životu.

Namjena informacija sadržanih na ovom portalu nije dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za savjete i upute o proizvodima i uslugama koji se spominju na ovoj internetskoj stranici, molimo obratite se izravno medicinskim izvorima, liječničkom ili ljekarničkom osoblju.

Datum zadnje izmjene: 21.03.2013.

Nema komentara :

Objavi komentar

Google oglasi

Popularni postovi zadnjih 7 dana

Google oglasi