Liječenje bijelog pranja prirodnim putem


Upalu na području sluznice vagine kod žena nazivamo bijelo pranje. Radi se o upalnom procesu, dosta čestoj pojavi kod žena i neugodnoj. Bijelo pranje nastaje zbog više razloga, a najčešći su razne upale maternice, gljivične infekcije, stres ili reakcija na neki lijek.

Bijelo pranje - Liječenje uz pomoć ljekovitih biljaka


Bijelo pranje možete liječiti uz pomoć čaja od lista bršljana i hrastove kore. Pored tog čaja, dobar prirodni lijek za bijelo pranje je čaj od listova oraha, koprive i bršljana, koji su pomiješani sa kamilicom i stolisnikom.

Sve gore navedeni sastojci spadaju u ljekovito bilje, dobro poznato u liječenju prirodnim preparatima.

Bijelo pranje liječite maslinovim uljemKako spriječiti nastajanje bijelog pranja?


Svi se doktori slažu da je bolje spriječiti nego liječiti. Da vidimo kako možete spriječiti nastajanje ove neugodne upale. Naime, bijelo pranje možete spriječiti tako što ćete izbjegavati velika opterećenja, te paziti na higijenu tijela općenito. Za sprečavanje nastajanja bijelog pranja pazite u odabiru donjeg rublja. Gledajte da donje rublje bude od prirodnih materijala, odnosno pamuka i da je prozračno, što bi se reklo da diše. Pazite da je donje rublje uvijek čisto, i da nije usko, odnosno manjeg konfekcijskog broja od potrebnog.

Peršin je dobar suborac protiv bijelog pranja, pa vam preporučujemo da ga uvedete u ishranu jer će svakako pomoći organizmu da se bori protiv nastajanja ove neugodne upale. 

Nema komentara :

Objavi komentar

Google oglasi

Popularni postovi zadnjih 7 dana

Google oglasi